Gyengénlátók számára
Kámi Közös Önkormányzati Hivatal

Tájékoztató a téli rezsicsökkentésrőlT Á J É K O Z T A T Ó

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya 1364/2018. (VII. 27.) Kormányhatározatában döntött a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről.

A határozat szerint a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.

A támogatás igényléséhez összeállított igénybejelentő adatlap elérhető www.kamikozoshiv.hu honlapon, a hirdetmények alatt vagy a Kámi Közös Önkormányzati Hivatalba (9841.  Kám, Kossuth u. 41.) valamint a kirendeltségeken (9842. Alsóújlak, Csurgó u. 15. 9833. Csehi, Petőfi u. 12., 9836.Csipkerek, Dózsa Gy. u. 2., 9821Győrvár,Balogh Ádám u. 85.)

 Az igénybejelentő lapokat személyesen, vagy postai úton a Kámi Közös Önkormányzati Hivatalba valamint kirendeltségei címére szíveskedjenek eljuttatni.

Az igénybejelentés végső határideje: 2018. október 15. mely határidő jogvesztő.

Az igénybejelentés feltétele annak tudomásul vétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült.

Az igénybejelentéseket a Belügyminisztérium részére továbbítjuk további intézkedés céljából.

 

Győrvár, 2018. augusztus 10.

 

 

                                                                        Kardos Andrea sk

                                                                              jegyző

 

 

 

 

 

 

Vissza